Servicii

Printează modelul tău


Te-ai întrebat vreodată cum ar fi ca visele să devină realitate? La noi ai soluția. Încarcă fișierul tău 3D iar noi ți-l vom printa. Ai o gama variata de materiale și culori din care poți alege.

După ce ai trimis cererea, noi vom analiza fișierul trimis și vom reveni cu cea mai bună ofertă în cel mai scurt timp.

Servicii de proiectare 3D


Echipa noastră de specialiști în design 3D vor putea să vă ajute cu orice proiect pe care doriți să îl realizați. Fie că este vorba de o idee sau de un proiect deja gândit, suntem convinși că vom putea colabora împreună, indiferent de domeniul de specialitate. Avem experiență în domeniul medical, industrial, auto, cercetare și inovare.

Machete arhitectură

Machetele realizate prin tehnica printării 3D vin în sprijinul arhitecților, urbaniștilor și dezvoltatorilor imobiliari cu o calitate a prezentării mult ridicată comparativ cu machetele tradiționale, caracteristică exprimată de complexitatea formelor și finețea detaliilor.

Machetele pot să se extindă în afara domeniului arhitectural, către specializări conexe precum urbanism și design de interior prin metodele avantajoase de prezentare și vizualizare datorate printării 3D.

Gravare Laser

Procedura de inscripționare prin gravură laser poate fi deosebit de complexă și delicată, oferind durabilitate în timp și acurateţe lucrărilor. Produce o imagine permanentă, extrem de detaliată și fină, cu o rezoluție de până la 1200 dots per inch. Această rezoluție devine extrem de importantă atunci când ne referim la fotogravură, reprezentarea detaliilor fine pe materiale nobile.

Gravarea și tăierea materialelor textile, pielea, cartonul, lemnul, placajul, realizarea circuitelor electronice etc.

Medicină dentară

Atunci când vine vorba de a realiza o procedură medicală care afectează estetica unei persoane, în special intr-o zonă atât de îngustă și aglomerată precum cavitatea bucală, este mai mult decât necesară în majoritatea cazurilor o asigurare în ceea ce privește rezultatul. Tehnica dentară se bazează tradițional pe mâini echilibrate și ochi de expert pentru a pregăti coroane, punți, proteze etc. dar rămâne un proces anevoios și încet.

Specializați pe medicina dentară, oferim doctorilor stomatologi și laboratoarelor de tehnică dentară servicii de imprimare 3D pentru realizarea modelelor stomatologice / ortodontice complexe și cu precizie ridicată. Pe langa faptul că printarea 3D are avantajul fluidizării fluxului de muncă, o dantură printata 3D, poate ajuta medicul dentist / chirurgul să planifice corect tratamentul petrecând atâta timp cât are nevoie pentru a analiza dinții fără a crea disconfort pacientului.

Inginerie și prototipare

Cu ajutorul printării 3D se pot realiza diverse modele conceptuale, prototipuri funcționale și modele de prezentare pentru evaluarea și rafinarea la nivel de design / proiectare, incluzând rezultatele de analiză a elementelor finite și chiar și a ambalajelor. Aplicațiile industriale includ realizarea de modele și matrițe pentru piese ce urmează a fi turnate din metal, cutii din plastic / carcase pentru montaje electronice, periferice, accesorii custom pentru drone și roboți, ajungându-se chiar și la unelte pentru masa de lucru: organizatoare șurubelnițe, suporturi cabluri electrice etc.

Domeniile de aplicație pentru printarea 3D sunt multe și variate: inginerie mecanică și mecatronică, ingineria și managementul sistemelor tehnologice, automatică și calculatoare, ingineria aerospațială, inginerie medicală, ingineria sistemelor biotehnice, tehnologia construcțiilor de mașini, inginerie electrică, electronică și telecomunicații etc.

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână
Scroll to Top