Despre noi

Cine suntem și ce facem!

Suntem o companie specializată pe imprimare 3D folosind tehnologiile FDM și DLP. Ne preocupă dezvoltarea tehnologică și suntem bucuroși să participăm la această expansiune și pe teritoriul româniei. Din păcate, în acest moment, această tehnologie este încă relativ nouă pentru piața din România, dar sperăm să schimbăm acest lucru. Până acum era foarte dificil să apelezi la o companie care activa în acest domeniu, fie că ne referim din cauza lipsei de marketing, fie a prețurilor usturătoare fără justificare.

Din dorința de a schimba ceva cu adevărat în România, echipa noastră este specializată în proiectare 3D și  imprimare 3D folosind o varietate largă de  materiale și flexibilitate în funcție de domeniul de activitate în care aveți nevoie de serviciile noastre.

Compania noastră folosește doar materiale și echipamente de cea mai bună calitate, astfel produsele noastre îi vor mulțumi până și pe cei mai exigenți clienți. Documentarea în această nișă este esențială, deoarce tot timpul apar procedee noi și documentații de specialitate privind calitatea și duritatea elementelor printate. De aceea, produsul dumneavoastră va fi tot timpul la cele mai noi standarde de calitate și veți beneficia de servicii superioare.

Valorile sunt cele care ne definesc iar acestea sunt: seriozitatea, încrederea, răbdarea și profesionalismul. 

Pentru a lua legătura cu noi privind următoarea dumneavoastră comandă aveți la dispoziție mai multe opțiuni:

  • Formularul de încarcare fișier 3D
  • Completând formularul de pe pagina „Contact”
  • Apelând numărul nostru de telefon de pe pagina „Contact”
  • Trimiterea unui email pe adresa de mail „office@3dformed.ro”

Pe site-ul nostru aveți secțiunea de „Informații utile” unde veți găsi tehnologia de care dispunem, materialele pe care le folosim și domeniul de aplicare pentru acestea.

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână
Scroll to Top