Services

Print your 3D model


Did you ever asked yourself how would a dream will look like in reality? With us you can accomplish that Upload your 3D file and we will print it for you. There's a large variety of materials and colors from where you can choose.

After you send the form, we will analyze the file and send you a feedback on the best possible price in no time.

3D Desgin services


Echipa noastră de specialiști în design 3D vor putea să vă ajute cu orice proiect pe care doriți să îl realizați. Fie că este vorba de o idee sau de un proiect deja gândit, suntem convinși că vom putea colabora împreună, indiferent de domeniul de specialitate. Avem experiență în domeniul medical, industrial, auto, cercetare și inovare.

Machete arhitectură

Machetele realizate prin tehnica printării 3D vin în sprijinul arhitecților, urbaniștilor și dezvoltatorilor imobiliari cu o calitate a prezentării mult ridicată comparativ cu machetele tradiționale, caracteristică exprimată de complexitatea formelor și finețea detaliilor.

Machetele pot să se extindă în afara domeniului arhitectural, către specializări conexe precum urbanism și design de interior prin metodele avantajoase de prezentare și vizualizare datorate printării 3D.

Gravare Laser

Procedura de inscripționare prin gravură laser poate fi deosebit de complexă și delicată, oferind durabilitate în timp și acurateţe lucrărilor. Produce o imagine permanentă, extrem de detaliată și fină, cu o rezoluție de până la 1200 dots per inch. Această rezoluție devine extrem de importantă atunci când ne referim la fotogravură, reprezentarea detaliilor fine pe materiale nobile.

Gravarea și tăierea materialelor textile, pielea, cartonul, lemnul, placajul, realizarea circuitelor electronice etc.

Medicină dentară

Atunci când vine vorba de a realiza o procedură medicală care afectează estetica unei persoane, în special intr-o zonă atât de îngustă și aglomerată precum cavitatea bucală, este mai mult decât necesară în majoritatea cazurilor o asigurare în ceea ce privește rezultatul. Tehnica dentară se bazează tradițional pe mâini echilibrate și ochi de expert pentru a pregăti coroane, punți, proteze etc. dar rămâne un proces anevoios și încet.

Specializați pe medicina dentară, oferim doctorilor stomatologi și laboratoarelor de tehnică dentară servicii de imprimare 3D pentru realizarea modelelor stomatologice / ortodontice complexe și cu precizie ridicată. Pe langa faptul că printarea 3D are avantajul fluidizării fluxului de muncă, o dantură printata 3D, poate ajuta medicul dentist / chirurgul să planifice corect tratamentul petrecând atâta timp cât are nevoie pentru a analiza dinții fără a crea disconfort pacientului.

Inginerie și prototipare

Cu ajutorul printării 3D se pot realiza diverse modele conceptuale, prototipuri funcționale și modele de prezentare pentru evaluarea și rafinarea la nivel de design / proiectare, incluzând rezultatele de analiză a elementelor finite și chiar și a ambalajelor. Aplicațiile industriale includ realizarea de modele și matrițe pentru piese ce urmează a fi turnate din metal, cutii din plastic / carcase pentru montaje electronice, periferice, accesorii custom pentru drone și roboți, ajungându-se chiar și la unelte pentru masa de lucru: organizatoare șurubelnițe, suporturi cabluri electrice etc.

Domeniile de aplicație pentru printarea 3D sunt multe și variate: inginerie mecanică și mecatronică, ingineria și managementul sistemelor tehnologice, automatică și calculatoare, ingineria aerospațială, inginerie medicală, ingineria sistemelor biotehnice, tehnologia construcțiilor de mașini, inginerie electrică, electronică și telecomunicații etc.

en_USEnglish
ro_RORomână en_USEnglish
Scroll to Top