Politica de confidențialitate

DRAFORSA 3D SRL, operator 3dformed.ro, este înregistrată în registrul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din data de 09.01.2020, având numărul 454 în registrul general.

DRAFORSA 3D SRL respectă și protejează pe cât mai bine posibil dreptul la confidențialitate al fiecărui client. Transmiterea informațiilor prin intermediul internetului reprezintă baza serviciilor noastre. Prin urmare, menținerea încrederii clienților care ne transmit aceste informații este unul din targeturile noastre principale.

01. Ce tip de date strânge DRAFORSA 3D SRL și în ce scopuri?

DRAFORSA 3D SRL nu stochează niciun fel de date de identificare / informații despre o persoană anume, cu excepția celor oferite cu bună știintță de client în vederea efectuării comenzii sale.

Informații (potențial) necesare după caz:
– nume companie / persoană fizică;
– adresă;
– telefon;
– e-mail;
– informații și întrebări legate de serviciile noastre;
– fișiere trimise către printare 3D.

Conform prevederilor legii nr. 677/2001, toate datele și informațiile obținute prin intermediul 3dformed.ro (informații oferite în mod voluntar la vizitarea și utilizarea site-ului nostru: adresa e-mail, adresă livrare comandă, telefon etc.), prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact, nu vor fi transmise unor terțe persoane, ci păstrate exclusiv pe serverul nostru în scopul pentru care au fost introduse: procesarea și livrarea comenzilor, sau, după caz, informarea periodică a clienților asupra ofertelor, promoțiilor și reducerilor practicate exclusiv în cadrul site-ului nostru 3dformed.ro.

Prin completarea formularului de înscriere la newsletter, utilizatorul își dă consimțământul ca datele sale cu caracter personal să intre în baza noastră de date în scopul:
– subscrierii la buletinele de știri ocazionale;
– transmiterii de mesaje non-comerciale sau administrative;
– transmiterii de oferte, promoții, servicii noi disponibile, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea 3DFormed.

Informațiile trimise prin e-mail persoanelor înregistrate la newsletter se va face numai cu acordul acestora. Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm, nu facem schimb și nu comercializăm adresa dumneavoastră de e-mail sau alte informații pe care ni le-ați furnizat unor terțe persoane (fizice sau juridice) care accesează sau nu paginile acestui site.

02. Informații privind copyrightul asupra fișierelor trimise spre printare

Toți clienții care trimit către 3DFormed / DRAFORSA 3D SRL o imagine, desen sau design („modelul 3d”) garantează că sunt autorii fișierului respectiv sau au dreptul de a-l folosi / modifica fără a încălca drepturile de copyright ale autorilor de drept prin trimiterea sa către 3DFormed / DRAFORSA 3D SRL. Clientul în cauză se obligă să dezvinovățească / despăgubească 3DFormed / DRAFORSA 3D SRL în fața oricăror pretenții venite din partea terților. Clientul va păstra dreptul de proprietate asupra modelului trimis. Clientul va acorda companiei noastre dreptul de licență pentru o singură folosire a modelului și doar în scopul efectuării comenzii. Imagini reprezentand obiectul în forma sa printată vor fi publicate in portofoliul 3DFormed / DRAFORSA 3D SRL doar cu acordul clientului.

Atunci cand este necesar se poate semna si un contract de confidentialitate pe care il puteti descarca de aici: Contract de confidențialitate

Ne rezervam dreptul de a revizui și de a refuza o comandă, dacă aceasta pare să încalce drepturile de proprietate intelectuală ale unor terțe persoane.

03. Informații privind proiectele duplicat

Ca urmare a specializării noastre în design de produs, avem propriile noastre proiecte în desfășurare. De aceea, o comandă foarte similară cu proiectele deja în curs, ale noastre sau ale altor clienți cu care colaborăm, va fi refuzată in baza clauzei de confidențialitate / drepturilor de autor și din motive etice. Toate informațiile folosite pentru descrierea bunurilor și/sau a serviciilor disponibile pe site nu reprezintă o obligație contractuală din partea noastră, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

04. Modificarea politicii de confidențialitate

DRAFORSA 3D SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul site-ului 3DFormed, implicit, al politicii de confidențialitate. Orice modificări aduse politicii de confidențialitate vor fi publicate în această pagină și/sau transmise clienților prin e-mail.

Pentru orice altă intrebare legată de confidențialitatea clienților, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact sau sunând la: 0737  787 487. DRAFORSA 3D SRL se obligă să rezolve orice dispută intr-o perioadă de timp rezonabilă.

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână
Scroll to Top