TERMS AND CONDITIONS

Termenii și condițiile expuse mai jos reprezintă un acord legal între dumneavoastră, persoană fizică / juridică și DRAFORSA 3D SRL, companie privată, inregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J26/453/2019, C.U.I. 40598990, având sediul în Târgu Mureș, Jud. Mureș, Str. Libertății, nr. 105, ap. 81, denumită în continuare „3DFormed” sau „DRAFORSA 3D” și cuvintele afiliate („noi”, „noastre” etc.). Termenii și condițiile expuse guvernează folosirea serviciilor noastre de modelare digitală si printare 3D („Servicii”) și folosirea paginii web „https://3dformed.ro” („Site-ul 3DFormed” sau „Website”).

Utilizand site-ul 3DFormed, luați la cunoștință că ați citit, ați înteles și ați fost de acord cu respectarea acestor Termeni și Condiții și a tuturor legilor și reglementărilor aplicabile. Pe langă acești termeni și condiții, orice alte înțelegeri între dumneavoastră și 3DFormed anterioare confirmării comenzii se vor aplica. Acolo unde există neclarități între termenii întelegerii verbale și cei expuși mai jos, cei din urmă au prioritate.

Termeni servicii

Pentru a beneficia de serviciile noastre, trebuie să aveți peste 18 ani. Daca aveți sub 18 ani, este necesară implicarea unui părinte sau tutore în procesul de comandă. De asemenea, este important să ne furnizați date de identificare și informații corecte necesare procesului de cotație și / sau pentru continuarea folosirii Serviciilor.

Procesul de comandă

3DFormed vă oferă prin intermediul 3dformed.ro posibilitatea de a uploada un fișier digital pe site-ul nostru și de a primi o ofertă de preț pentru manufacturarea aditivă a obiectului fizic pe care acest fisier îl reprezintă.

În urma primirii unei cotații de preț din partea noastră pentru modelul 3D, puteți plasa o comandă pentru producție. După printarea obictului conform specificațiilor alese, îl putem trimite prin intermediul unui curier.

Obiectele printate de 3DFormed pot fi folosite în principal cu scop decorativ, pentru prototipare rapidă, prezentări, ca matrițe etc. și nu cu scop utilitar sau funcțional. 3DFormed nu poate fi considerată responsabilă pentru consecințele inerente asupra fiecărui client în parte, cum ar fi reacții alergice la materialele utilizate pentru fabricarea modelului sau cazul în care modelul 3d personalizat primit de la client nu satisface gusturile acestuia.

1. Primirea unei oferte de preț

Pentru a primi cotația de preț pentru un model este necesară folosirea platformei de la secțiunea servicii, „printează modelul tău” sau trimiterea unui e-mail oficial către adresa noastra: office@3dformed.ro sau folosind formularul disponibil pe pagina de contact. Mesajul trimis trebuie să conțină modelul 3d pe care doriți să îl printați atașat și toate informațiile necesare unei bune estimări de preț: dimensiuni corecte, așteptări de la obiectul finit (gradul de rezistență, aspect vizual). Obiectele care trebuiesc să se îmbine unele cu altele trebuiesc să respecte dimensiunile și toleranțele minime. În urma primirii acestor informații, vă vom trimite o ofertă personalizată în funcție de complexitatea, dimensiunile și timpul de printare al modelului.

2. Plasarea unei comenzi

In cazul în care sunteți de acord cu oferta de preț primită, puteți confirma comanda în scris, printr-un e-mail, acceptând prețul aferent modelului descris în ofertă și având, mai întâi, siguranța că dimensiunile modelului, specificate de noi în cadrul ofertei, corespund cu cele dorite de dumneavoastră.

3. Plata

Toate cotatiile sunt in lei, dacă nu este specificat în niciun alt fel. Cotațiile de preț nu includ TVA. Plățile se vor face în lei în contul bancar specificat mai jos sau la ridicarea coletului (direct de la sediu sau ramburs, prin intermediul unei firme de curierat).

DRAFORSA 3D SRL

Banca: Transilvania
Cont (IBAN): RO80BTRLRONCRT0487313801

4. Împachetare și transport

Modelele printate 3D sunt atent împachetate în folie cu bule și cutie de carton pentru protecție. Prin urmare, ne absolvim de orice responsabilitate în ceea ce privește defectele apărute în timpul transportului.

5. Livrare

Serviciile de printare 3D oferite de DRAFORSA 3D prin intermediul 3dformed.ro sunt disponibile pentru toate zonele din România, modelele printate putând fi ridicate de la sediul nostru din București sau trimise prin curier (Fan Courier sau Urgent Cargus) în restul țării, la cererea și pe riscul clientului. Livrarea durează între 24 și 48 de ore din momentul în care obiectul printat / coletul a fost ridicat de curier.

Orice date de livrare oferite de noi sunt estimative și nu ne putem asuma răspunderea pentru daune sau costuri cauzate de întarzieri din partea curierului. Grija asupra coletului și riscul de pierdere sunt transferate curierului contractat in momentul predarii coletului.

6. Condiții de anulare a comenzilor / returnarea modelelor printate

Datorită caracteristicilor de personalizare ale serviciilor noastre (de exemplu, modelele 3D sunt printate conform specificațiilor sau pe baza fișierelor dumneavoastră), comenzile nu mai pot fi anulate după confirmarea lor și trimirea spre printare, iar produsele nu pot fi returnate.

În cazul în care realizarea unui model este extrem de dificilă sau imposibilă, ne rezervăm dreptul de a refuza comanda de la început explicând motivele pentru care considerăm comanda neprintabilă. În urma primirii produsului finit de către client și ținând cont de exactitatea proiectării și printării 3D, ne rezervăm, de asemenea, și dreptul de a refuza returnarea modelelor printate, conform ordonantei nr. 130/2000, republicată în 2008, privind regimul juridic al contractelor la distanță:

Art. 10. – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: (…)
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (…).

Prin urmare, datorită naturii serviciilor noastre, legea returnării în termen de 10 zile a produselor cumpărate la distanță nu se aplică. Singura lege aplicabilă este cea specificată mai sus.

Copyright (drepturi de autor)

Continutul site-ului 3dformed.ro, logo-uri, text, design, scripturi, baze de date, incluzand, de asemenea, imagini, precum și descrieri ale serviciilor și lucrărilor realizate de noi sunt proprietatea DRAFORSA 3D SRL / 3DFormed sau licențiate de partenerii săi.

Dumneavoastră ca vizitator și utilizator vă este permisă folosirea electronică a informațiilor (copiere, transmitere, reproducere, publicare, păstrare, modificare) numai în scopuri personale, fără orice fel de implicare comercială. Orice altă modalitate de utilizare a întregului conținut sau doar părți ale website-ului 3dformed.ro, fără acordul DRAFORSA 3D este strict interzisă și poate fi pedepsită conform legilor în vigoare (legea drepturilor de autor).

Toți clienții care trimit către 3DFormed / DRAFORSA 3D o imagine, desen sau design („modelul 3d”) garantează că sunt autorii fișierului respectiv sau au dreptul de a-l folosi / modifica fără a încălca drepturile de copyright ale autorilor de drept prin trimiterea sa catre 3DFormed / DRAFORSA 3D. Clientul în cauză se obligă să dezvinovățească / despăgubească DRAFORSA 3D SRL în fața oricăror pretenții venite din partea terților. Clientul va păstra dreptul de proprietate asupra modelului trimis. Clientul va acorda companiei noastre dreptul de licență pentru o singură folosire a modelului și doar în scopul efectuării comenzii.

Folosirea paginii web 3dformed.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții. DRAFORSA 3D SRL își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile periodic, fără o notificare prealabilă.

Ca urmare a specializării noastre în design de produs, avem propriile noastre proiecte în desfășurare. De aceea, o comandă foarte similară cu proiectele deja în curs, ale noastre sau ale altor clienți cu care colaborăm, va fi refuzată în baza clauzei de confidențialitate / drepturi de autor și din motive etice. Toate informațiile folosite pentru descrierea bunurilor și/sau a serviciilor disponibile pe site nu reprezintă o obligație contractuală din partea noastră, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

en_USEnglish
ro_RORomână en_USEnglish
Scroll to Top